Επιδότηση έσπα για eshop

by

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop σχεδιάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου στις αρχές του 2021.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις στο τύπο, το πρόγραμμα θα επιδοτεί κατά 100% την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος έως το ποσό των 5.000 € θα αφορά μόνο το λιανεμπόριο και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σύντομα.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι  όλες οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που επλήγησαν  κατά τη διάρκεια της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους.

Η ένταξη στο πρόγραμμα περιλαμβάνει την συλλογή δικαιολογητικών και τη διαδικασία υποβολής της πρότασης ενίσχυσης.

Η ομάδα μας συνεργάζεται με ειδικούς συμβούλους επιχειρήσεων για θέματα Έσπα, συνεπώς μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς όλη την διαδικασία, από την αίτηση ως την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Για εσάς που θέλετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο e-Commerce με ένα eshop, ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές που έχετε και παραλλήλα για τους μελλοντικούς τρόπους προώθησης καθώς η ομάδα μας αναλαμβάνει όλο το κομμάτι του digital marketing, προκειμένου να μετουσιώσει το eshop σας σε ένα πολύ αποδοτικό κανάλι πώλησης.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια Δωρεάν ενημέρωση.

Contact us

Κυρά της Ρω 3
85100, Ρόδος, Δωδεκάνησα
info@insighters.gr
Σταθερό: +30 2241 306351
Κινητό: +30 6947095973

Βρείτε μας στα Social:

Ready to Grow you Business?

Let's Work Together