Ψηφιακός Τιμοκατάλογος – Digital Online Menu με QR Code

by

Τελευταία όλο και περισσότερο γίνεται λόγος για online καταλόγους, digital menu, qr codes και πολλά άλλα. Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί τι είναι άραγε όλα αυτά. Πάμε να τα πάρουμε όλα με τη σειρά.

Ο Covid-19 έφερε αρκετές αλλαγές στην εστίαση τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές.

Οι επαγγελματίες προσπαθούν καθημερινά να ακολουθούν καλές πρακτικές, όπως προκύπτουν από τις διεθνείς και εθνικές συστάσεις.

Ένα από τα ειδικά μέτρα που προτείνει ο Οδηγός επαννεκίνησης για τη μαζική εστίαση είναι να χρησιμοποιούνται κατάλογοι μίας χρήσης ή κατάλογοι που απολυμαίνονται.

Μια επιπλέον επιλογή είναι η χρήση ηλεκτρονικών καταλόγων. Μη σας τρομάζει η ιδέα, είναι αρκετά γρήγορο στην υλοποίηση, οικονομικό και εύκολο στη χρήση για τους πελάτες σας.

Τι επιλογές έχω;

Qr code online κατάλογος

Οι επιλογές εδώ είναι 2, οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία του QR code.

 1. PDF

  Είναι η πιο εύκολη, απλή και γρήγορη υλοποίηση. Συνδέουμε τον κατάλογο που ήδη έχετε σε pdf (ή έχει ο γραφίστας σας) με ένα QR code, κάθε φορά που κάποιος θέλει να παραγγείλει, σκανάρει με την κάμερα του κινητού του τον κωδικό και αμέσως εμφανίζεται το pdf του κατάλογού σας.
 2. Online Κατάλογος

  Σε αυτή την περίπτωση ο κατάλογος φιλοξενείται σε κάποιον server (σε νέο ή στο δικό σας αν έχετε site) και είναι διαθέσιμος Online κάθε στιγμή.

  Η διαδικασία είναι κι εδώ απλή για τους πελάτες. Σκανάρουν το QR code με την κάμερα του κινητού τους, ανοίγει αυτόματα ο κατάλογος ο οποίος τώρα είναι 100% mobile friendly και responsive για κάθε οθόνη και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην παραγγελία του.

  Ο online κατάλογος προσφέρει πολλαπλούς τρόπους εμφάνισης και λειτουργίας, ενώ χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, μπορεί να έρθει στα μέτρα και το ύφος οποιασδήποτε επιχείρησης.

  Ο κατάλογός σας μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα και απλά σε όλες τις πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, Athinorama, Trip Advisor, Open κ.λπ) διατηρώντας πάντα τη μοναδικότητα του brand σας.

  Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι Άμεσες αλλαγές, οποιαδήποτε μικρο-αλλαγή χρειαστεί (τιμές, προϊόντα κλπ), μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε ποιους απεθύνεται;

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης, που στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, θέλουν να ξεχωρίσουν, επενδύοντας στην καλύτερη ενημέρωση του πελάτη μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης στις κοινωνικο–οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της κρίσης του κορονοϊού προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης QR Code με κατάλογο PDF.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας.

Contact us

Κυρά της Ρω 3
85100, Ρόδος, Δωδεκάνησα
info@insighters.gr
Σταθερό: +30 2241 306351
Κινητό: +30 6947095973

Βρείτε μας στα Social:

Ready to Grow you Business?

Let's Work Together